Hoeve Zaubeke steunt de voedselverdeelpunt groot Zulte.

Het is begonnen toen ik op de lokaalmarkt stond en niet zo een goede verkoop had. Ik had nogal wat overschot na een kalme marktdag. vond het nogal jammer om dat allemaal weg te smijten. Toen ben ik even gaan opzoeken wat ik ermee kon doen en zo ben ik terecht gekomen bij het "voedselverdeelpunt" van groot Zulte..

 

Tijdens de Coronatijden was er geen markt, enkel online verkoop. Daardoor heb ik niets over, maar bleef wel met een gevoel zitten iets te willen doen voor het voedselverdeelpunt.

Ondertussen is de markt terug open.

Toen ben ik op het idee gekomen om een rekening te openen,

waar "Hoeve zaubeke" geregeld geld op ga storten. Deze keer gaat er 1€ per verkochte ontbijtbox, naar "De Brugge" (voedselverdeelpunt). 

We weten en zien dat de "corona" een hele inpakt heeft om de mensen om ons heen. Zo krijgen bepaalde mensen die het al wat moeilijker hadden, het nog moeilijker. Andere mensen die net genoeg hadden om rond te komen , worden nu geconfronteerd met een tekort. Op dit moment is er nog niet zoveel van te merken, maar in het nieuws hebben we al gehoord dat vele mensen gaan aankloppen bij een sociale instantie om geld of eten te vragen.

"De Brugge" steunt mensen. Dat doen ze door de laatste week van de maand een voedselpakket te voorzien. Om daar net die kost uit te sparen , zodat die mensen de maand iets makkelijker rondkomen. 

Om die mensen daarin te steunen, draag ik mijn steentje bij.

Met het geld dat ingezameld word, ga ik grondstoffen kopen en maak ik iets lekkers, bv; koffiekoeken, speculaas of andere dingen.

Deze worden dan naar de voedselverdeelpunt van groot Zulte gebracht, om uit te delen aan de mensen die het nodig hebben.

Zo krijgen ze eens iets dat lekker en iets dat ze normaal niet kunnen kopen. Want eens een lekkere koek of taartje van bij de bakker, zit er dan voor vele niet meer in.

Op 18 juni heeft Hoeve Zaubeke lekkere apelflappen geleverd.

Op 16 juni sandwiches en confituurtaartjes.

Dat met de opbrengst van de ontbijtboxen van Moeder en Vaderdag.

Met dank aan degene die een ontbijtbox hebben gekocht.

Dus via deze weg breng ik mijn steentje bij aan de maatschappij en aan de mensen die het dan even wat financieel moeilijk hebben.

meer info over het voedselverdeelpunt groot zulte vind je hier.

Onder het moto " alle kleine beetjes maken groot", brengen we mensen bij elkaar.

wil je zelf ook een extra steentje bijdragen? 

zodat ik grondstoffen kan blijven kopen, om vele lekkers te maken voor de voedselverdeelpunt.

Dan kan dat op de volgende rekening.

BE89 7350 5671 5985

alvast bedank voor dit lezen van deze tekst.

En zo mensen te steunen die het wat moeilijker hebben.

Mvg kenneth

109919271_297603624695924_24485610421396